053 – 203 20 60 sales@hestia-csc.com

Over ons

Hestia Cardiovascular Service Center

Hestia CSC is een Cardiovascular Service Center is er voor alle zorgaanbieders die actief zijn binnen de antistollingsmarkt, zoals huisartsen, VVT-instellingen, ziekenhuizen, Eerstelijns Diagnostische Centra en trombosediensten. Hestia CSC levert 24×7 diensten op het gebied van software (trombose-software), meetapparatuur, virtuele medische dienstverlening en procurement (efficiënte en voordelige inkoop van medische hulpmiddelen t.b.v. o.a. antistolling) om onze partners te ontzorgen.

Tevens kunnen wij volledig ontzorgen door middel van outsourcing. Hiermee kunnen wij volledig of partieel de Back Office-dienstverlening van antistollingszorgaanbieders overnemen waarbij er in afstemming met onze partner voor een passend regie- en demarcatiemodel wordt gekozen. Met onze partner bepalen we per antistollingszorgactiviteit (van pre-analyse tot doseren en van Management Information tot facturatie en declaratie) waar de operationele en strategische regie komt te liggen zodat onze partners altijd aan het stuur blijven.

Hestia CSC werkt nauw samen met haar Duitse partner Nal von Minden GmbH op het gebied van POCT en diagnostiek en heeft naar aanleiding van de Covid-crisis haar dienstverlening uitgebreid met Covid Sneltest Services om zowel de zorg als het bedrijfsleven te voorzien van een totaaloplossing, van anamnese, testafname tot advisering.

Wij helpen u graag verder

Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

Covid Sneltest Service is een initiatief van Hestia Cardiovascular Service Center BV in samenwerking met Nal von Minden GmbH