053 – 203 20 60 sales@hestia-csc.com

de Zorg

Direct weten wie veiliger ingezet kan worden t.b.v. het zorg- of bedrijfsproces?

Direct weten wie veiliger ingezet kan worden t.b.v. het zorg- of bedrijfsproces?

Covid Sneltest Service

Voor zorginstellingen

Wilt u direct weten welke medewerkers u veiliger kunt inzetten ten behoeve van het zorgproces?

Het testen van zorgpersoneel op het Corona-virus middels een RT-PCR wordt in Nederland niet standaard gedaan. De wens bestaat wel om getest te worden zodat er duidelijkheid is of een zorgmedewerker besmet is of reeds besmet geweest is. Met als doel voorkoming van besmetting en verdere verspreiding. Zodoende kunt u passende maatregelen nemen ter bescherming van uw personeel en kwetsbare cliënten.

Breng meer rust onder uw personeel door te testen en minimaliseer de kans op verdere verspreiding van het Corona-virus.

Direct duidelijkheid voor werkgevers

Samen met onze partner Nal von Minden GmbH, een in Duitsland gespecialiseerd diagnostisch bedrijf, levert Hestia Cardiovascular Service Center de Covid Sneltest Service op basis van de NADAL® COVID-19 IgG/IgM Test in Nederland. Binnen 10 minuten kan de test aantonen of er specifieke antistoffen tegen het Corona-virus zijn aangemaakt. 

Deze test is er om u als werkgever:

  • Inzicht te geven of een medewerker besmet is (geweest) en mogelijke immuniteit heeft opgebouwd.
  • Sturing te geven omtrent uw beleid (bij voorkeur in samenspraak met een deskundige  bedrijfsarts uw Arbodienst) m.b.t. de inzetbaarheid van uw medewerkers.
  • Het gevoel van onrust en onveiligheid bij uw personeel en cliënten of klanten te beperken.
  • Te helpen met reductie van onnodig ziekteverzuim en verhogen van de productiviteit
  • Te ondersteunen bij goed werkgeverschap.

Tot maanden na het doorlopen van de Corona besmetting toont de NADAL® COVID-19 IgG/IgM Test de aangemaakte antistoffen aan. Hierdoor kan dus worden aangetoond of uw medewerker zeer waarschijnlijk immuun is, of nog niet besmet is geweest. In het laatste geval kan uw medewerker dus nog besmet worden.

De test is een professioneel diagnostisch hulpmiddel bij de diagnose op (reeds doorlopen) besmetting met het Coronavirus. In combinatie met de heldere instructies over het gebruik van de tests en de richtlijnen bij de uitslagen kan beleid worden gemaakt op de inzetbaarheid van werknemers. Daarnaast bieden wij ook telefonisch support.

De NADAL® COVID-19 IgG/IgM Test:

Service & Beschikbaarheid

Naast heldere instructies over het gebruik van de tests en de richtlijnen bij de uitslagen bieden wij ook telefonisch support. Voor de test is een bloeddruppel nodig en na 10 minuten is de uitslag van de test bekend. 

Zoals bij alle diagnostische tests dienen alle resultaten in combinatie met andere klinische informatie en de gezondheidstoestand van de geteste door een medisch professional te worden beoordeeld. De bestelling dient geplaatst te worden door een zorginstelling of zorgprofessional met een BIG of AGB registratienummer.

De NADAL® COVID-19 IgG/IgM Test is beperkt beschikbaar op dit moment. Met onze Duitse partner en fabrikant hebben we goede afspraken kunnen maken om de testen geleverd te krijgen.

Wanneer u deze test wenst in te zetten voor uw personeel of cliënten dan kunt u een bestelling plaatsen voor levering op de kortst mogelijke termijn. Bestellen kan per eenheden van 1 testkit (deze bevat 10 testen).

Voor aanvullende vragen kunt u bellen naar 053 – 203 20 60 of mailen naar sales@hestia-csc.com

Testkits direct bestellen?

Covid Sneltest Service is een initiatief van Hestia Cardiovascular Service Center BV in samenwerking met Nal von Minden GmbH